Fotografie de călătorie și turistică pentru agenții de turism, reviste.

80% din informațiile culese din mediu se realizează prin simțul vizual.

Care dintre noi nu a căutat odată inspirație pe internet pentru o viitoare excursie? Cine poate să spună cu mâna pe inimă că nu a ales niciodată o destinație și pe baza fotografiilor din presă/internet?

Prin fotografia de călătorie se pot pune în evidență diferitele aspecte unice pe care le are o destinație și  care o fac să fie „apetisantă” pentru un călător dornic de nou. De asemenea fotografia de călătorie realizată într-un mod profesionist poate să evidențieze anumite aspecte care, datorită poziționării (mai retrase) sau datorită periodicității (se întâmplă doar în anumite momente ale zilei/anului), ar putea fi omise de turist.

Acest tip de fotografie este extrem de util ca modalitate de marketing pentru orice agenție de turism sau revistă cu specific turistic care dorește să atragă prin simpla frumusețe a locațiilor. Este păcat să existe o ofertă foarte bună într-o locație incredibilă, dar datorită calității slabe a imaginilor puse la dispoziție să nu fie interesantă pentru publicul țintă.

Fotografie de călătorie poate fi utilizată în diferite moduri de la printuri pe pereți, la printuri în diferite reviste, la expunere în mediul online și garantează un efect maxim asupra oricărui potențial turist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *